Roletele textile creaza in orice locuinta o atmosfera placuta si originala. Roleta textila este un accesoriu atractiv si practic, din ce in ce mai apreciat in randul persoanelor preocupate de amenajarea interiorului. In timp, oferta de rolete textile a crescut considerabil, gama modelelor disponibile s-a diversificat, acest tip de produs devenind perfect adaptat cerintelor actuale ale pietei.

Se poate opta pentru roletele textile cu actionare clasica, cu snur, sau pentru roletele actionate de lantisorul cu bile. Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in pozitia dorita. Pentru umbrirea completa sunt disponibile stofe opace care nu permit trecerea luminii.
Toate stofele folosite pentru motarea roletelor textile au un aranjament special, care permite rularea corecta a roletei asigurand aspectul placut si ordonat.

Element flexibil, elegant și foarte decorativ pentru ferestre. Plisse sunt un mod foarte eficient, perfect și estetic de umbrire. Materialul folosit este un material special plisat. Datorită versatilității sale și  gamei largi de culori este extrem de elegant în orice interior modern.

Roletele din bambus si din alte materiale naturale sunt produse de interior intrate recent in oferta SUNTECH. Roletele din bambus sunt produse din materiale naturale si sunt disponibile intr-o gama larga de impletituri decorative din lemn. Aceste produse de umbrire se integreaza perfect intr-o atmosfera calda si armonioasa. Impletiturile decorative, mecanismul modern de actionare si intretinerea usoara fac din roletele din bambus combinatia perfecta intre design si functionalitate.